project energie neutraal

Nieuwbouw woning Brummen

In het buitengebied van Brummen is deze nieuwbouw woning gebouwd. Van schets tot en met aanvraag omgevingsvergunning hebben wij verzorgt. Een constructieve en prettige samenwerking tussen opdrachtgever, tuinarchitect en Bouwstudio Bart Oudendijk | bbo heeft vruchten afgeworpen.

De welstandscommissie heeft het ontwerp als volgt beoordeeld: “Het plan toont een hoogwaardig architectuurbeeld met een integraal landschapsconcept, waarbij sprake is van een totaalbeeld en passend in de omgeving”.

Energie Neutraal

De woning is zonder gasaansluiting gebouwd. Zo zijn er voldoende zonnepanelen om volledig te voorzien in elektra. Een warmtepomp, aangesloten op Thermodynamische panelen, voorzien de woning van warmte.

Bouwwerk Informatie Model | BIM

Het tekenwerk van deze woning is geheel tot stand gekomen met behulp van BIM modelleer software ‘Revit’. Zo hebben wij in een vroeg stadium inzichten over hoeveelheden en dergelijke gekregen. Belangrijke controles en berekeningen, verplicht vanuit het Bouwbesluit, zijn door het model gedaan. Waardoor snel een helder beeld bij mogelijke consequenties van aanpassingen wordt gegeven.

Project specificaties

Opps!! You didn't enter any table data or CSV file
Opdrachtgeverparticulier
Werkzaamhedenontwerp
3D visualisatie
vergunning
tekenwerk
Projectfaseopgeleverd
Terreinoppervlakteca. 3550 m2
Aantal woningen1 stuk
Afmetingenca. 170 m2 bruto vloer opp.
ca. 510 m3 bruto inhoud
Realisatie2018 / 2019
SamenwerkingReon Aannemers
Meeuwis de Vries tuinen