project woonlandschap

Wonen in het Landschap

We hebben hard gewerkt aan een visie waar Mens, milieu en economie worden samengebracht. Door de focus op landschapsontwikkeling te leggen ontstaat er in het landschap diversiteit en een leefbaar klimaat voor de mens en natuur. Zo zijn wij nu actief op zoek naar locaties waar met deze focus een landschappelijke uitstraling versterkt word.

Wij zien dan bij uitvoering van dat landschap dat er zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van natuurlijke inheemse materialen. De woningen worden deels onder de grond gebouwd. Waardoor ze ondergeschikt worden aan het landschap. De woningen worden geheel op het zuiden geori├źnteerd; een optimale ligging ten opzichte van de instraling van de zon.

Video afspelen

Pilotproject

Wij zien deze vorm van woonlandschappen als een pilotproject waarin duurzame ecologische woningbouw in een landelijke dorpsomgeving ondergeschikt wordt gemaakt aan de landschappelijke waarde van het gebied.

Bij de uitwerking van een gebied zullen we gemeentelijke overheid vragen dit project als zodanig te monitoren en als pilot in duurzaamheid te omarmen.

Project specificaties

Opps!! You didn't enter any table data or CSV file
Opdrachtgevernader te onderzoeken
Werkzaamhedenconceptontwikkeling
ontwerp
tekenwerk
vergunning
Projectfasezoeken geschikte locatie
Terreinoppervlaktenader te onderzoeken
Aantal woningennader te onderzoeken
Beoogde realisatienader te onderzoeken
SamenwerkingMeerzijdig Vastgoed
projectwebsitewww.woonlandschap.nl